Blogi

Blogi sivulle päivitetään satunnaisesti uutisia. Siis "satunnaisesti", ei sen useammin.

 • Tuotevideo

  Usean vuoden tauon jälkeen palasin videotuotannon pariin. Paljon on muuttunut kalustossa ja jälkikin on erilaista. Tuotevideo on suomeksi täällä ja englanniksi täällä.

  Lue lisää
 • WordPress käännökset

  Linkit WordPress lisäosien ja teemojen omiin suomennoksiin on keskitetty WordPress käyttäjäprofiili sivulle: https://profiles.wordpress.org/arhipaiva

  Lue lisää
 • WordPress-kääntäjän sanasto

  Sanasto WordPress-kääntäjille on täällä. Siinä on keskeisiä sanoja ja ilmauksia joita WordPress-lisäosien ja teemojen kääntäjä kohtaa. Alussa on yleisiä kommentteja ja vinkkejä kääntämisestä.

  Lue lisää
 • MailChimp- ja muita WordPress suomennoksia

  Uusia käännöksiä:
  Easy Forms for MailChimp, versioon: 6.0.3.3
  MailChimp for WordPress, versioon: 3.02
  WooCommerce Catalog Enquiry, versioon: 2.2.1
  WooCommerce Menu Cart, versioon: 2.5.7 (Sama ohjelma kuin WP Menu Cart))
  WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips, versioon: 1.5.24
  WP-PageNavi, versioon: 2.89.1
  Divi-teema yritykseltä ElegantThemes.com: 2.5.6
  Storefront-teema yritykseltä WooThemes.com, WooCommerce-teema: 1.5.3

  Lue lisää
 • Sähköinen ilmoittaminen Suomen Arvonlisäveron erityisjärjestelmän asiointipalvelussa – Woocommerce

  Tätä kirjoitettaessa (4.3.2015) Suomen verottajalla ei velä ollut tietoa, tuleeko Suomessa mahdolliseksi lähettää vaadittava ilmoitus siirrettävän tiedoston avulla. Nyt arvonlisäveron erityisjärjestelmän asiointipalvelussa ainoa tapa on täyttää ilmoituksessa vaadittavat kentät manualisesti. – Jos tällainen tulee mahdolliseksi myös Suomessa, silloin …

  Lue lisää
 • PayPal-maksutapa suomeksi – WooCommerce

  WordPress ohjelmistolle on kymmeniä PayPal lisäosia. Ja sen suosituimmalle verkkokauppalisäosalle (WooCommerce) niitä on useita + WooCommercessa PayPal:in perusversio on myös sisäärakennettuna. On vaikea valita, mitä käyttää. Yksi arvostettu lisäosa tällä saralla on PayPal for WooCommerce -lisäosa. Sen olen nyt kääntänyt 100% suomeksi.

  Lue lisää
 • EU alv. VAT säännökset ja WooCommerce

  Sähköisten palvelujen myyminen EU:n alueelle muuttui 1.1.2015 paljon työläämmäksi. Jotta myynti säännöksistä huolimatta toimisi, EU on kehittänyt verkossa toimivan ilmoitusjärjestelmän joka tunnetaan lyhenteellä MOSS (Mini One-Stop Shop), keskitetty alv-minipalvelupiste. WooCommerce verkkokauppaohjelmistoon on kehitetty lisäosia, jotka helpottavat verojen keräämistä. Lisäosat ovat nyt suomeksi.

  Lue lisää
 • WooCommerce 2.3 suomeksi

  WooCommerce:sta joka on WordPress:in verkkokauppalisäoosa, on julkaistu 11.2.2015 uusi 2.3 versio. Siihen on saatavissa suomennoksemme, joka voidaan asentaa WooCommerce sovelluksen sisältä. Käännöstiedosto näyttää aina olevan yhden version vanha, koska tiedosto ilmestyy käännettäväksi samalla kun uusi versio on jo julkaistu. Versioden välillä uusimman version voi useimmiten …

  Lue lisää
 • Aurinkotaso tuotteen sivusto

  5 uutta sivustoa

  Uudet sivustot ovat, kaupalliset:
  www.aurinkotaso.fi
  www.uimaportaat.fi
  www.pukkilaiturit.fi
  Yleishyödylliset eli ohjeita rakentamiselle:
  www.kivimuurit.fi
  www.kiviportaat.fi

  Lue lisää
 • Suomenna Website Fi 600

  Suomenna.fi käännössivusto

  WooCommerce verkkokauppa ohjelmiston suomennos on 10.12.2013 saatavissa myös suomenkielisellä GlotPress käännösalustalla.

  Siirron sivutuotteena syntyi sivusto suomenna.fi. Se on vapaasti kaikkien käytettävä [avoin] käännösalusta erityisesti WordPress suomennoksille.

  Lue lisää
 • Finnish 100pros At Transifex

  WooCommerce käännös – Transifex

  WooCommerce verkkokauppa ohjelmiston suomennos on nyt 10.12.2013 tarkasteltavissa online Transifex käännösalustalla. Uuden, tammikuussa 2014 odotettavissa olevan uuden WooCommerce 2.1 version suomennos on valmis. Lisätietoja esim. täällä: Blogi kirjoitus sivulla Suomenna.fi. WordPress foorumin viestiketju.

  Lue lisää
 • Terasrenki Website En 600

  Englanninkielinen käännös

  WooCommerce 2.0 pohjalle tehdystä sivustosta julkaisin 29.1.2013 englanninkielisen version. Kaikille tuotteille tehtiin englanniksi uudet hakukoneystävälliset kuvaukset. Sivustolla säilytettiin kuitenkin parikymmentä vanhaa, erään kääntäjän tekemää pidempää käännöstä. Kuten suomenkielinen versio, myös tämä versio toimii luettelona jossa ei ole verkko-osto mahdollisuutta.

  Lue lisää
 • Terasrenki Website Fi 600

  WooCommerce 2.0 sivusto 17.1.2013

  Kohtalaisen suuri sivusto siirrettiin vanhasta VirtueMart 1.0.13 verkkokauppaohjelmistosta uuteen WordPress pohjaiseen WooCommerce 2.0 ohjelmistoon. Tietokannan siirto ei onnistunut kaupallisilla palveluilla eikä työkaluilla sen koon, rakenteen ja iän takia. Työ jouduttiin tekemään puoli-manuaalisesti. Tietokantaan lisättiin samalla paljon uutta tietoa tuotteista jolloin tietokannan koko Excel taulukkona kasvoi …

  Lue lisää
 • Ohjelmistotuotteen kotoistaminen (lokalisointi)

  Julkaistu tänään (3.1.2013): “Ohjelmistotuotteen kotoistaminen (lokalisointi)” opas. Se alkaa näin: “Tässä kirjoituksessa käsitellään tapoja, joilla Avoimen koodin käännösprojekti voi pyrkiä tavoittelemaan suurta käyttäjämäärää ja minimoida käyttäjätuen tarpeen. – Jos käännät pienelle, rajatulle kohdeyleisölle ja haluat maksimoida tulot käyttäjätuesta, niin toimi päinvastoin kuin alla esitetään. Yhteenveto …

  Lue lisää
 • Verkkokauppaohjelmiston suomennos

  Julkaisin tänään (19.12.2012) WordPress ohjelmaan liitettävän verkkokaupan suomennoksen. WooCommerce lisäosa on kokonaan (100%) suomennettu ja lokalisoitu. Julkaisuun sisältyy kaksi käännöstä. Yksi on tarkoitettu nykyään käytössä oleville 1.6.0-1.6.6 ohjelmaversioille ja toinen on tarkoitettu todennäköisesti tammikuussa 2013 julkaistavalle 2.0 versiolle. Suomennokset on ladattavissa “Downloads” sivulta. WordPress on …

  Lue lisää
 • SW Ratkaisut sivusto

  Uusi sivusto julkaistu

  Uusi SW Ratkaisut sivusto osoitteessa www.swratkaisut.com on julkaistu tänään 14.3.2012. Tarkoittaa tämän sivuston julkaisemista.

  Lue lisää

Monipuolista ja hiukan tavanomaista laajempaa verkkoviestintä palvelua. Ulotumme pidemmälle !