Blogi

Sähköinen ilmoittaminen Suomen Arvonlisäveron erityisjärjestelmän asiointipalvelussa – Woocommerce

Tätä kirjoitettaessa (4.3.2015) Suomen verottajalla ei velä ollut tietoa, tuleeko Suomessa mahdolliseksi lähettää vaadittava ilmoitus siirrettävän tiedoston avulla. Nyt arvonlisäveron erityisjärjestelmän asiointipalvelussa ainoa tapa on täyttää ilmoituksessa vaadittavat kentät manualisesti. – Jos tällainen tulee mahdolliseksi myös Suomessa, silloin voi käyttää esimerkiksi alla mainittua WooCommerce-lisäosaa joka toimii yhdessä molempien alla mainittujen lisäosien kanssa.

Tähänkin lisäosaan olen tehnyt 100% suomennoksen mutta sen käytettävyys Suomessa on vielä avoin koska veroviranomaiselta puuttuu tieto tuleeko sähköinen ilmoittaminen tiedoston avulla käyttöön Suomessa vai ei. Jos ei, lisäosaa voi käyttää kokoamaan tarvittavat tiedot ilmoituksen tekoon arvonlisäveron erityisjärjestelmän asiointipalvelussa. Suomennos tulee lisäosan mukana ja on ladattavissa myös tämän sivuston Downloads sivulta.

Yhteensopivat WooCommerce-lisäosat

Eri maiden arvonlisäverojen keräämistä varten on WooCommerce verkkokauppaohjelmistoon olemassa lisäosia joista tunnetuimmat ovat:

Julkaisin aiemmin näihin kumpaankin lisäosaan käännöksen suomeksi. Suomennos tulee lisäosan [uusien versioiden] mukana ja on ladattavissa myös tämän sivuston Downloads sivulta.

Vastaa

Monipuolista ja hiukan tavanomaista laajempaa verkkoviestintä palvelua. Ulotumme pidemmälle !